Gerard van Hout

Na een jarenlange bankervaring als accountmanager Zakelijke Relaties vond ik het tijd voor iets anders. Ik heb bewust gekozen voor het vrije ondernemerschap omdat ik zo samen met u, kan werken aan de oplossing van uw probleem. Met mijn kennis en ervaring in de financiële wereld kan ik u helpen om uw financiën opnieuw inzichtelijk en op orde te krijgen en te houden. Hoe sneller u aan de bel trekt des te sneller kan er aan de oplossing gewerkt worden. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Henk van Venrooij

Oorspronkelijk afkomstig uit het onderwijs heb ik me daarna economisch en juridisch geschoold en ben jarenlang werkzaam geweest in de financiële sector. Na de financiële crisis is deze omgeving echter zo veranderd dat ik er voor gekozen heb mijn carrière als zelfstandig ondernemer voort te zetten. Hoewel dat een zakelijke aanpak vereist, kan ik ons adagium ‘met zorg en aandacht’ nu de invulling geven die ik vind dat hoort, die u verdient. Dat is in úw belang, en úw belang is ons belang.

Waarom G&H Bewindvoering

Vanwege jarenlange ervaring in de financiële wereld.

Wij zijn allebei gepokt en gemazeld in de financiële wereld, zowel aan de debet- als aan de creditzijde. Totaal 70 jaar ervaring die we aanwenden om u optimaal van dienst te zijn.

Vanwege persoonlijke en professionele dienstverlening.

Wij hechten groot belang aan regelmatig, goed en persoonlijk contact. Dit varieert van het intakegesprek bij u aan huis tot, indien van toepassing, het begeleiden naar zittingen bij de kantonrechter. Wij zijn makkelijk en goed bereikbaar, zowel telefonisch als fysiek. Daarnaast mag u natuurlijk rekenen op kwalitatief hoogstaande advisering en begeleiding.

Vanwege maximale ondersteuning naar zelfredzaamheid.

Het belang van onze cliënt staat altijd centraal. Juist daarom streven wij, waar mogelijk, naar een eindsituatie waarbij u weer zelfstandig uw financiële weg kunt vervolgen.